Câștigă la bursă din prima!

WEBINAR GRATUIT |  13 octombrie 2021  |  19:00

Oricine poate face profit!

Te-ai săturat să vezi că prietenii tăi merg mereu în vacanțe de care tu nici nu poți să te atingi? Sau poate că își redecorează casa pentru a zecea oară, iar tu te strecori cu greu printr-o sufragerie încărcată de vechituri? Până aici!

Ia atitudine și învață să câștigi bani inteligent și pe termen lung. Nu trebuie să fii specialist în domeniul bursei, trebuie doar să te autodisciplinezi și să profiți de soluțiile viitorului. Transformă-te într-un investitor responsabil și asumat, utilizând sistemele de tranzacționare automate.

Mai simplu decât crezi!

Știai că peste 75% dintre traderi pierd bani pe bursă? Tu ai șansa să schimbi această statistică! Învață să folosești roboți de tranzacționare care pur și simplu fac munca în locul tău. Nu lăsa la voia întâmplării tranzacțiile tale. Plănuiește, programează, acționează. Află de la specialiști cum poți câștiga din prima la bursă cu ajutorul tranzacționării algoritmice!

Paul Verhoogt și Mihai Tiepac sunt analiști, traderi, și traineri de peste 7 ani. Experiența pe care au dobândit-o atât ca antreprenori, cât și ca investitori i-a ajutat să dezvolte propriile sisteme de tranzacționare automată. Acum, vor împărtăși această experiență cu tine!

.

Paul verhoogt

Paul
Verhoogt

Mihai Tiepac

Mihai
Tiepac

.

Paul verhoogt

Paul
Verhoogt

Mihai Tiepac

Mihai
Tiepac

Automatizează-ți profitul pe bursă

Și tu poți avea propriul sistem de tranzacționare automat. Primești un robot gratuit care face profit pentru tine. Învață pas cu pas cât de simplu este să investești inteligent și pe termen lung. Dacă ești la început de drum, atunci acest webinar este pentru tine. Crește-ți șansele de a avea o investiție profitabilă, dar scade riscul prin autodisciplinare. Fii un trader ieșit din tipare!

Investește eficient și responsabil în viitor

  • 01. Cum obții succes mai ușor ca trader și investitor

  • 02. Cum instalezi și setezi robotul de tranzacționare

  • 03. Cum aplici managementul riscului corect

  • 04. Cum ajustezi profitul așa cum îți dorești

  • 05. Cum obții 10% profit pe an, în siguranță, cu sistemul automat de tranzacționare

Salvează timp și bani, cu roboții de
tranzacționare la bursă

Ne vedem pe 13 octombrie 2021  |  19:00

Investește pe bune!

    Adresa de Email (obligatoriu)

    Zile
    Ore
    Minute
    Secunde