Despre noi

CINE SUNTEM?

Construim comunitatea iTrade Hub

O comunitate construită de traderi pentru traderi. Uite câteva avantaje dacă vrei să te alături comunității noastre:

Paul verhoogt

Paul
Verhoogt

Sunt implicat in training financiar de peste 6 ani. Specialitatea mea este trading pe periode scurte (Scalping).

● Sunt antreprenor

– In 1993 am infiintat o firma de Pre-Press in Bucuresti avand 2 angajati.

– In 1996 firma a primit diploma de merit, din partea C.C.I.R, fiind cea mai performanta companie din domeniu in Bucuresti.

– In 2007 am vandut firma. Pana in 2007 compania a crescut si s-a transformat intr-o tipografie, cu peste 50 de angajati cu o cifra de afaceri marita de peste 25 de ori (cu 7 cifre).

● Sunt programator certificat in limbaje C si SQL.

● Sunt Coach Profesionist, acreditat international cu certificari: SNLP (SUA), I.C.I. (International Association of Coaching Institutes).

● Sunt Trainer NLP, “NLP Master Practitioner”, avand tripla certificare: SNLP (SUA), IANLP (Elvetia) & IN (Germania).

● Organizez workshop-uri si cursuri de Public Speaking si comunicare non-verbala, folosind metode si abordari din actorie, improvizatie si psihologie contemporana​.

● Si sunt muzician. Am studiat chitara clasica si tehnica inregistrarii muzicii la Conservatorul Regal de Muzica de la Haga si la Conservatorul din Amsterdam. Am creat propriul albumul muzical: “Really Me”.

● Pasiuni si hobby-uri: Alpinism, “long distance trail running”, actorie, calatorii.

Din copilarie visam să devin explorator, citeam cărți despre expediții de cartografiere a zonelor neexplorate din Africa sau din alte continente și imi inchipuiam că fac parte din acele expediții. Jules Verne pe primul loc!

Am terminat Politehnica in București. Din facultate nu imi aduc aminte prea multe, doar ca am incercat sa copiez la examenele grele, insă pentru mine atunci au fost mai importante incercarile și dorința de a face bani. Am rămas cu 5% știință și 95% emoții despre viața de student. După ce am terminat facultatea am deschis impreună cu incă 2 prieteni prima firmă (1993) deoarece in cateva luni in care am reușit să fiu angajat la o firmă britanică nu imi dadeam seama de ce sunt acolo. Am avut suportul parinților, nu financiar ci ca decizie de a avea un busines propriu.

In anul 1991, guvernul a impărțit populației titluri de valoare. Nu am dat nicio importanță insă mama mea in fiecare an imi spunea ți incă imi mai spune: „Când mergi să vezi cat ne platesc aștia dividende”? Eu eram foarte de pasionat de afacerea mea și imi doream să o cresc, nu să iau marunțiș odată pe an din dividende. In anul 2002 am citit o carte a lui Robert Kiyosaki, insă atunci nu mi-am dat seama cat de important este să ai active care să producă bani pentru tine. Am realizat un an mai tarziu, in 2003, cand s-a născut primul copil și voiam să stau numai cu el. Să tranzacționez pe bursă am inceput mai târziu și m-am indrăgostit instant de acest lucru, insă mi-au trebuit 2 ani ca sa pot spune ca ma pricep și ca sunt profitabil. Așa am văzut că independența financiară nu este ceva abstract. Din 2017 am inceput să construiesc roboti (EA) și consider ca acest lucru este un pas normal după tranzacționarea manuală.

Imi place să merg pe munte și, bineințeles, pe trasee nemarcate și cât mai dificile.

Mihai Tiepac

Mihai
Tiepac

Contact

    Nume (obligatoriu)

    Adresa de Email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)