Curs AlgoTrade

Este un curs complet, care iți oferă tot ce ai nevoie ca să incepi tranzacționarea algoritmică
pe piețele financiare cu ajutorul programelor EA (expert advisori sau roboți).

CURS INREGISTRAT  |  INCLUSE ȘEDINȚE DE CONSULTANȚĂ

De ce AlgoTrade?

În cursul Algotrade, vei învăța cum funcționează și cum poți pune la treabă programele algoritmice de tranzacționare automată numite și expert advisors (EA) sau simplu, roboți. Peste 85 % din tranzacțiile actuale de pe bursă sunt bazate pe tranzacționarea automată. Acest procent este în creștere datorită apariției sistemelor bazate pe inteligență artificială (AI).
La sfârșitul cursului Algotrade vei ști ce tip de robot să folosești pe contul tău de tranzacționare, cum să-l instalezi și să-l optimizezi pentru a corespunde cu nevoile și posibilitățile tale. Informația este completă și updatată, dar lucrul cel mai important este că vei putea să o pui în practică imediat deoarece la curs primești 3 tipuri de roboți performanți care funcționează cu 3 strategii diferite.
Oricare dintre acești roboti pot să produca profit pe conturi reale.

După finalizarea Algotrade primești 5 intâlniri online de consultanță individuală care să te ajute să implementezi corect toată informația, și acces la grupul privat telegram unde poți pune oricând intrebări.
Din topicul cursului mai amintim:
- studiul celor mai importante strategii de tranzacționare algoritmică.
- studiul celor 3 tipuri de roboți primiți
- avantajele si dezavantajele tranzacționarii automate.
- strategii de optimizare avansată a roboților.
- protecția și money managementul pe cont atunci cand tranzacționezi cu roboți.

Cu cine?

Cursul este susținut de Mihai Tiepac dar este scris de 2 traderi si traineri, care vă vor oferi din experiența lor acumulată în decursul anilor. Amândoi fac parte dintr-o echipă de cercetare în domeniul expert advisorilor și au dezvoltat programe automate proprii. Paul Verhoogt este trader, investitor și coach certificat NLP, recunoscut ca unul dintre puținii coach din România, care are un program de dezvoltare mentală dedicat pentru traderi și investitori. Mihai Tiepac este pasionat de trading, a renunțat la antreprenoriat pentru a se dedica exclusiv investițiilor pe bursă iar de peste 7 ani dezvoltă doar strategii de tranzacționare algoritmică.


Cursul este inregistrat si este Hands On. Este impărțit in 6 module.

Paul verhoogt

Paul
Verhoogt

Trainer, Coach, Trader, Investitor

Mihai Tiepac

Mihai
Tiepac

Trader,
Coach

Informații importante / Platforma care
găzduiește AlgoTrade.

Linkul de înregistrare te conduce pe Gumroad așa că salvează url-ul după ce te conectezi.
După parcurgerea cursului voi interacționa cu fiecare cursant in parte in 5 intâlniri online de consultanță pe care le vom alege de comun acord, pentru a ne asigura că informația este bine ințeleasă sau pentru a aduce clarificări dacă este necesar. Trimite-mi email pentru a stabili prima intalnire.
Roboții se instalează pe o platformă MT4 (Metatrader4) și de aceea recomandăm cursanților să aibă un computer PC cu o versiune Windows cât mai recentă.

Ce spun cursanții comunității iTrade:

„Cursul Algotrade este un curs care pur și simplu iți bagă bani in buzunar. Puțin tehnic, insă dacă ești atent și dornic de invățat, chiar și cei mai incepători pot pune in practică informațiile obținute și să obțină randamente pozitive. Roboții primiți sunt bine dezvoltați și vei afla strategii care se vor aplica atat pentru cei care nu acceptă riscuri prea mari cât si pentru cei care caută riscuri și câștiguri mari. Pe mine personal m-a facut să văd cu alți ochi tranzacționarea cu roboți automatizați. Randamente maxime tuturor!.” Laurentiu Mihai

”Timpul este ceea ce avem cel mai puțin” spunea Ernest Hemingway.
Învață să-ți pui roboții la treabă și bucură-te de timpul tău.

480 USD

360 USD

(pret promo)

*Prin înregistrarea la curs confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile precum și politica de confidențialitate a siteului

Zile
Ore
Minute
Secunde