Curs AlgoTrade

Este un modul care iți oferă tot ce ai nevoie ca să incepi tranzacționarea algoritmică
pe piețele financiare cu ajutorul softurilor EA (expert advisori sau roboți).

23-25 noiembrie 2022  |  18:30

De ce să te înscrii la Algotrade?

În cele 3 zile la Algotrade, vei învăța cum funcționează și cum poți pune la treabă programele algoritmice de tranzacționare automată numite și expert advisors (EA) sau simplu, roboți. Peste 85 % din tranzacțiile actuale de pe bursă sunt bazate pe tranzacționarea automată. Acest procent este în creștere datorită apariției sistemelor bazate pe inteligență artificială (AI).
La sfârșitul cursului Algotrade vei știi ce tip de robot să folosești pe contul tău de tranzacționare, cum să-l instalezi și să-l optimizezi pentru a corespunde cu nevoile și posibilitățile tale. Informația este completă și updatată, dar lucrul cel mai important este că vei putea să o pui în practică imediat deoarece la curs primești 3 tipuri de roboți cu 3 strategii diferite.
După finalizarea Algotrade primești 4 săptămâni de consultanță individuală care să te ajute să implementezi corect toată informația.
Din topicul cursului mai amintim:
- studiul tuturor celor mai importante strategii de tranzacționare algoritmică.
- avantajele si dezavantajele tranzacționarii automate.
- strategii de optimizare avansată a roboților.
- protecția și money managementul pe cont atunci cand tranzacționezi cu roboți.

Cu cine?

Cursul este susținut de 2 traderi si traineri, care vă vor oferi din experiența lor acumulată în decursul anilor. Amândoi fac parte dintr-o echipă de cercetare în domeniul expert advisorilor și au dezvoltat programe automate proprii. Paul Verhoogt este trader, investitor și coach certificat NLP, recunoscut ca unul dintre puținii coach din România, care are un program de dezvoltare mentală dedicat pentru traderi și investitori. Mihai Tiepac este pasionat de trading, a renunțat la antreprenoriat pentru a se dedica exclusiv investiților pe bursa iar de peste 5 ani dezvoltă doar strategii de tranzacționare algoritmică.

Cursul este online, Hands On și se desfășoară pe perioada a 3 zile, durează aproximativ 3 ore în fiecare zi, în intervalul orar 18:30 și 21:30.

Paul verhoogt

Paul
Verhoogt

Trainer, Coach, Trader, Investitor

Mihai Tiepac

Mihai
Tiepac

Trader,
Coach

Perioada de desfășurare a cursului Algotrade este
23-25 noiembrie 2022

După înregistrare vei primi un email de confirmare precum informații despre conectarea la curs. Plata se poate face și prin virament bancar dacă ne comunici pe email datele tale.
Numărul locurilor la curs este limitat deoarece interacționăm cu fiecare cursant in parte pentru a ne asigura că informația este bine inteleasă.
Roboții se instalează pe o platformă MT4 (Metatrader4) și de aceea recomandăm curasanților să aibă un computer PC cu o versiune Windows cât mai recentă.

Ce spun cursanții comunității iTrade:

„Cursul Algotrade este un curs care pur și simplu iți bagă bani in buzunar. Puțin tehnic, insă dacă ești atent și dornic de invățat, chiar și cei mai incepători pot pune in practică informațiile obținute și să obțină randamente pozitive. Roboții primiți sunt bine dezvoltați și vei afla strategii care se vor aplica atat pentru cei care nu acceptă riscuri prea mari cât si pentru cei care caută riscuri și câștiguri mari. Pe mine personal m-a facut să văd cu alți ochi tranzacționarea cu roboți automatizați. Randamente maxime tuturor!.” Laurentiu Mihai

”Timpul este ceea ce avem cel mai puțin” spunea Ernest Hemingway.
Învață să-ți pui roboții la treabă și bucură-te de timpul tău.

3900 RON

(pret promo)

*Prin înregistrarea la curs confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile precum și politica de confidențialitate a siteului

Zile
Ore
Minute
Secunde