TRADING BASIC MODULE

SE LANSEAZĂ IN CURÂND  |  PREINREGISTRARE

Ce vei învăța?

Afli secretele Divergențelor și cum poți să le tranzacționezi, intr-un modul cu exemple și teme pentru fiecare capitol.
Este conceput pentru traderii care nu au un incă un sistem de tranzacționare sau pentru cei care nu sunt multumiți de cel actual.

Pe parcursul workshopului TRADING BASIC MODULE vei dobandi experiența necesară tranzacționării cu ajutorul divergențelor și noțiunile importante despre acest sistem folosit de cei mai multi traderi. Explicațiile in detaliu despre fiecare tip de divergență vă vor ajuta nu doar să le identificați in cadrul analizei grafice, ci și cum să profitați de pe urma lor. Poți să aplici acest sistem pe orice instrument financiar, de la acțiuni, marfuri, indici, valute și cryptomonede. Apoi, vei pune in practică strategiile verificate legate de divergență urmând pași și reguli de tranzacționare.

Modulul este hands on și ai nevoie de un computer, de preferat PC. Vei avea acces la un grup telegram in care vei interacționa cu mine și poți adresa intrebări.

Tranzacționarea cu ajutorul divergențelor iți aduce cel mai mare raport intre câștig și risc. Vei observa aceasta, prin creșterea profitului pe contul tău de tranzacționare. Acest modul este prima investiție!
Cost workshop: INCĂ NU ESTE STABILIT

POȚI SĂ TE PREINREGISTREZI AICI  |  PRIMEȘTI EMAIL LA LANSARE

Lasa aici adresa ta de email pentru pre-inregistrare

Preinregistrarea nu te obliga cu nimic, iti arati doar interesul si eu te voi anunta atunci cand lansez acest modul

Please wait...

Thank you for sign up!

lei

LEI

Zile
Ore
Minute
Secunde