Risc Management Indicator

Pentru platforma METATRADER 4 |  GRATUIT

Oricine poate face profit atunci când iși gestionează riscul!

Te-ai săturat să tranzacționezi și să nu vezi rezultate clare in contul tău? Sau poate că ai inceput să câștigi și când incepi să-ți crești suma tranzacționată ieși iarași pe pierdere?

Risc Managementul este un element foarte important in succesul tău ca trader. Folosește această unealtă dacă vrei să câștigi bani pe termen lung. Nu este nevoie să ai globul de cristal care iți spune viitorul, trebuie doar să ai disciplină și un ajutor care să țină riscul sub control. Transformă-te într-un trader responsabil și asumat, utilizând indicatorul de Risc Management

Mai simplu decât crezi!

Sunt Mihai Tiepac, trader activ de peste 12 ani. Experiența pe care am dobândit-o atât ca trader cât și ca investitor m-a determinat să creez un instrument care să te ajute in gestionarea riscului in tranzacționare. Acum, poți să ai și tu acest instrument!

Știai că peste 75% dintre traderi pierd bani pe bursă? Tu ai șansa să schimbi această statistică! Învață să controlezi riscul! Nu lăsa la voia întâmplării tranzacțiile tale. Piața este riscantă datorita aceluiași motiv pentru care este profitabilă: volatilitatea.
Plănuiește, programează, acționează.
Scopul este de a măsura riscul in tranzacționare și de-l elimina înainte ca tranzacția să fie trimisă in piață.

Ușor de instalat, ușor de folosit

Calculeză de la inceput volumul atunci cand tranzacționezi pentru a păstra riscul in limitele asumate. Folosește pe platforma ta MT4 un indicator/calculator care te ajută să faci profit. Descoperă cât de simplu este să gestionezi riscul. Crește-ți șansele de câștig, și scade riscul cu ajutorul indicatorului de Risc Management. Fii un trader profitabil!

Tine Riscul Sub Control cu cele 5 reguli simple:

  • 01. Nu risca mai mult decât îți poți permite să pierzi.

  • 02. Nu tranzacționa în exces.

  • 03. Utilizează stop loss pentru fiecare tranzacție.

  • 04. Tine săptămânal evidența tranzacțiilor.

  • 05. Aplică ecuația raportului Risc/Profit

Cand controleazi riscul, atunci controlezi profitul!

Inregistreaza-te aici pentru a primi gratuit indicatorul de Risc Management |
precum și instrucțiunile de instalare și folosire.

Tranzacționează pe bune!

    Nume (obligatoriu)

    Adresa de Email (obligatoriu)