Workshop Divergențe

19 - 20 ianuarie 2022  |  19:30

Ce vei învăța?

Află secretele Divergențelor și cum poți să le tranzacționezi, intr-un workshop online pe durata a 2 zile, aprox 2 ore in fiecare zi.
Pentru traderii care inca nu au un inca un sistem de tranzactionare sau pentru cei care nu sunt multumiti de cel actual.

Pe parcursul workshopului vei dobandi experiența necesară tranzacționării cu ajutorul divergențelor și noțiunile importante despre acest sistem folosit de cei mai multi traderi. Explicațiile in detaliu despre fiecare tip de divergență vă vor ajuta nu doar să le identificați in cadrul analizei grafice, ci și cum să profitați de pe urma lor. Poți să aplici acest sistem pe orice instrument financiar, de la acțiuni, marfuri, indici, valute și cryptomonede. Apoi, vei pune in practică strategiile verificate legate de divergență urmând pași și reguli de tranzacționare.

Workshopul se desfășoară online și este nevoie de un computer, de preferat PC. Deoarece vei interacționa cu trainerul, poți adresa intrebări și vei avea siguranța că informația este bine ințeleasă și o poți aplica corect.

Tranzacționarea cu ajutorul divergențelor iți aduce cel mai mare raport intre câștig și risc. Vei observa aceasta, prin creșterea profitului pe contul tău de tranzacționare. Workshopul este prima investiție!
Cost workshop: 450 RON

19 - 20 ianuarie 2022  |  19:30

700 lei

450 LEI

Zile
Ore
Minute
Secunde