fbpx

Curs AlgoTrade

Este un modul care iți oferă tot ce ai nevoie ca să incepi tranzacționarea automată
pe piețele financiare cu ajutorul softurilor EA (expert advisori sau roboți).

21 - 23 aprilie 2021

De ce să te înscrii la Algotrade?

În cele 3 zile la Algotrade, vei învăța cum funcționează și cum poți pune la treabă programele algoritmice de tranzacționare automată numite și expert advisors (EA) sau simplu, roboți. Este un curs Hands On in care aplici in timpul cursului informatiile primite. Peste 70 % din tranzacțiile actuale de pe bursă sunt bazate pe tranzactionarea automată iar acest procent este în creștere datorită apariției sistemelor bazate pe inteligentă artificială (AI).

La sfârșitul cursului Algotrade vei știi ce tip de robot să folosești pe contul tău de tranzacționare, cum să-l instalezi și să-l optimizezi pentru a corespunde cu nevoile și posibilitățile tale. Informația este completă și updatată, dar lucrul cel mai important este că vei putea să o pui în practică imediat deoarece la curs primești 3 tipuri de roboți cu 3 strategii diferite.
După finalizarea Algotrade primești 4 săptămâni de consultanță individuală care să te ajute să implementezi corect toată informația.

Din topicul cursului mai amintim protecția și money managementul pe cont atunci cand tranzactionezi cu EA, studiul tuturor celor mai importante strategii de tranzacționare automata, avantajele si dezavantajele lor, strategii de optimizare avansata, exercitii practice.

Cursul este susținut de 2 traderi si traineri, care vă vor oferi din experiența lor acumulată în decursul anilor. Amândoi fac parte dintr-o echipă de cercetare în domeniul expert advisorilor și au dezvoltat programe automate proprii. Paul Verhoogt este trader, investitor și coach certificat NLP, recunoscut ca unul dintre puținii coach din România, care are un program de dezvoltare mentală dedicat pentru traderi și investitori. Mihai Tiepac este pasionat de trading, a renunțat la antreprenoriat pentru a se dedica exclusiv investiților pe bursa iar de peste 3 ani dezvoltă doar strategii de tranzacționare automată.

Cursul este online, Hands On si se desfășoară pe perioada a 3 zile, durează aproximativ 2 ore în fiecare zi, în intervalul orar 19:00 și 21:00.

2300

RON

Paul verhoogt

Paul
Verhoogt

Trainer, Coach, Trader, Investitor

Mihai Tiepac

Mihai
Tiepac

Trader,
Coach

Perioada de desfășurare a cursului Algotrade este
21-23 aprilie 2021

După înregistrare vei primi un email de confirmare precum informații despre conectarea la curs. Plata se poate face si prin virament bancar daca ne comunici pe email datele tale.
Numarul locurilor la curs este limitat deoarece interactionam cu fiecare cursant in parte pentru a ne asigura ca informatia este bine inteleasa.
Robotii se instaleaza pe o platforma MT4 si de aceea recomanadam curasantilor sa aiba un computer PC cu o versiune Windows cat mai recenta.

Ce spun cursanții comunității iTrade:

„Cursul Algotrade este un curs care pur si simplu iti baga bani in buzunar. Putin tehnic, insa daca este atent si dornic de invatat, chiar si cei mai incepatori pot pune in practica informatiile obtinute si sa obtina randamente pozitive. Robotii primiti sunt bine dezvoltati si se vei afla strategii care se vor aplica atat pentru cei care nu accepta riscuri prea mari cat si pentru cei care cauta riscuri si castiguri mari. Pe mine personal m-a facut sa vad cu alti ochi tranzactionarea cu roboti automatizati. Randamente maxime tuturor!.” Laurentiu Mihai

”Timpul este ceea ce avem cel mai puțin” spunea Ernest Hemingway.
Învață să-ți pui roboții la treabă și bucură-te de timpul tău.

2300

RON

*Prin înregistrarea la curs confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile precum și politica de confidențialitate a siteului

Zile
Ore
Minute
Secunde