Sisteme de tranzacționare automate

Roboți Algotrade

MediaTrade EA

MediaTrade EA este un robot ce functioneaza cu strategia de mediere. Cea mai buna prezentare a lui este urmarind rezultatele pe un cont real de tranzactionare. Apasati pe unul din linkurile de mai jos pentru a vizualiza performata si istoricul robotului Media Trade EA.

VibePip EA

VibePip este un expert advisor care iti ofera atat siguranta cat si multiple moduri de folosire. Se bazeaza pe un sistem clasic de tranzactionare avand posibilitatea alcaturiri de combinatii proprii cu 3 indicatori plus un indicator de confirmare. Exista si optiunea de trailing stop.

RangeSecure EA

Robotul RangeSecure este un sistem de tranzacționare automat ce foloseste strategia de hedging. Poate fi folosit in două moduri: primul care in loc de stop loss deschide o tranzactie in sens opus primei tranzactii deschise, iar in cel de-al doilea este activat si stop loss-ul.

Roboți avansați ce folosesc strategii complexe
hedge

Hedge Edge

The „Hedge Edge” Expert Adviser is a very versatile automated trading system that uses a dual strategy: hedging and mediation. Adding a hedging position is done only if the indicator with which the transaction cycle starts, transmits a different value than the one transmitted at the beginning of the transaction. Otherwise, the mediation strategy is used until the profit is collected.

Robotul Crypto - XBit

XBit bot was develop to trade on a highest volatility market and is tested om Bitcoin. Is an MT4 expert advisor.