Vrei să fii pilot de curse?

Intrebarea este de fapt vrei să faci bani acum sau cândva?

Vrei să economisești sau vrei să vezi cum investițiile tale aduc profit în 3 luni, în 5 luni? Există mentalitatea pilotului de Formula 1, care analizează riscul, analizează piața, care înțelege beneficiile levierului în tranzacții, și care tranzacționează CFD-uri, Forex sau Crypto.

Tranzacțiile cu valută sau cu alte instrumente CFD sunt mai volatile acum, ar spune unii. Ele au fost și vor fi întotdeauna mai volatile. Tocmai volatilitea lor, rapiditatea cu care se poate face profit, le face să fie atât de atrăgătoare pentru investitori. Acest val de adrenalină la vederea unei oportunități de a face profit imediat, nu este caracteristic unui investitor cu experiență. Un pilot de Formula 1 nu răsuflă ușurat de fiecare dată când scapă cu viață dintr-o curbă periculoasă, el știe că va reuși.

Scopul cursei nu este să te menții in viață ci să câștigi!

Poți alege oricând să mergi cu un economy car, riscul de a pierde controlul este mic. Asta dacă nu cumva, uiți ce conduci și vrei să mergi precum ai avea un MacLaren. Atunci te paște o catastrofă!

Este la fel de riscant să conduci un MacLaren sau un economy car!

Eu sunt trader și susțin cu tărie știința din spatele tranzacțiilor pe bursă cu ajutorul levierului. Acesta mă ajută să apăs pedala de accelerație și să îmi ating scopul mult mai repede. Levierul insa nu trebuie folosit de cei neavizați. El poate face mai mult rău decât bine. Nu oricine poate să participe la Formula 1 insă oricine poate să devină trader investind în sine, în educație financiară, în dezvoltare personală autentică. Apoi, vei fi în siguranță tranzacționând cu levier orice instrument CFD și poți să-ți conduci investițiile sau să-ți conduci bolidul în siguranță. Să fi stăpân pe tine și când iei o curbă cu 300km/h. Nu este loc de joacă, nu este un loc unde să te relaxezi. Nu vii aici pentru că ai nevoie de adrenalină.
Este un stil asumat de a investi și de a face profit.

Accelerează!

Dacă sfaturile celor din jur sunt să conducem un economy car, poate că nu sunt cele mai bune sfaturi pentru investitorii care își doresc să crească, să se dezvolte. Accelereaza catre obiectivele tale financiare! Apasă aici și incepe gratuit un Curs de Tranzacționare cu Levier și află cum să il folosești corect!

Suntem mulți, foarte mulți cei care am simțit că putem mai mult, că putem face lucrurile altfel. Am pariat pe noi, am investit în noi și am câștigat!

Cu siguranță veți spune că nu toți vor ajunge să stăpânească tainele tranzacționării, așa cum nu toți vor ajunge piloți de curse. Așa este! Dar dacă nu îi susținem pe cei care vor să încerce, nici nu vom afla vreodată.

Oamenii de acasă ascultă podcast-uri, webminarii și live-uri iar mesajul pe care ei îl primesc este uneori cel greșit, doar pentru că cei ce îl transmit nu au nici ei mentalitatea câștigătorului, ci mai degrabă a celui ce a ajuns în acea poziție prin noroc.

Dacă nu înțelegi ce anume diferențiază un pilot de un conducător auto, nu da sfaturi.

Care credeți voi că sunt caracteristicile esențiale ale unui viitor pilot de curse?

Mihai Tiepac

coach, trader

Tranzacționarea Algoritmică
La bursă Nu se joacă